• Fri, Oct 18, 2019
  • 10:38:51 PM
  • Bucuresti

Chiftele de pește

Ingrediente:

800 g pește fiert, 2 chifle, 2 ouă, 2 linguri de brînză rasă, sare, piper, 2 linguri de făină, 100 g untură sau ulei. 

Mod de preparare:

Se fac din orice rest de pește fiert, ca morun, păstrugă, şalău sau ştiucă. 

Se scot cu grijă oasele și pielea și se toacă peștele mărunt. Se adaugă chiflele muiate în apă şi stoarse bine, ouăle, brînza rasă, sarea, piperul. Se amestecă totul bine împreună. Se fac chiftele rotunde, care se dau prin făină şi se prăjesc în untură sau ulei fierbinte. Şe servesc cu sos de roşii.

Articole

Saramură de biban la grătar

Bibanul este un peste rapitor ,poate fi pescuit tot timpul anului, chiar si iarna la copca si de aceea putem servi aceasta saramura in tot cursul anului.

Stiuca umplută

Preparatul este unul de tradiţie în zonele pescăreşti şi se pregăteşte relativ uşor.