• Sun, Apr 05, 2020
  • 03:32:56 AM
  • Bucuresti

6 pescari amendați în Sălaj!

Sâmbătă 22 iubie 2019, pe raza comunei Letca, un bărbat de 57 de ani din Cluj-Napoca a fost sancţionat contravenţional pentru „pescuitul recreativ/sportiv al resurselor acvatice vii sub dimensiunile legale”.

În aceeaşi zi, pe raza comunei Someş-Guruslău, un bărbat de 37 de ani tot din Cluj-Napoca, a fost sancţionat contravenţional pentru o faptă similară, în timp ce un altul, un bărbat de 28 de ani din localitatea Unirea, judeţul Alba, a fost sancţionat contravenţional pentru „încălcarea condiţiilor prevăzute în permis, autorizaţie şi/sau licenţă”.

Duminică, 23 iunie 2019, pe raza comunei Sărmăşag, un bărbat de 44 de ani din Zalău, un bărbat de 27 de ani din localitatea Baciu, judeţul Cluj, şi un altul de 33 de ani din comuna Bobota, au fost sancţionaţi contravenţional pentru „pescuitul recreativ/sportiv al oricăror specii de peşte şi de alte vieţuitoare acvatice vii efectuat fără permis în habitatele piscicole naturale”.

Persoanele în cauză au fost depistate în zona răului Someş şi a bălţii minei Sărmăşag, iar cuantumul total al amenzilor aplicate a fost de 900 de lei.

#nascutpescar #pescuit #pescari #jandarmeria

Articole

Pescuit cu curent pe râul Mureș

Autoritățile au fost anunțate, în noaptea de 5 spre 6 august, printr-un apel telefonic anonim, primit la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.