• Thu, Feb 27, 2020
  • 06:29:16 AM
  • Bucuresti

Doi amici au mers la pescuit, dar acolo s-au luat la bataie

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din orașul Mărășești, dar care locuiește fără forme legale în comuna vrânceană Sihlea, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
Pe 16 mai, respectivul a plecat la o partidă de pescuit împreună cu un amic în vârstă de 57 de ani, a notat monitorulvn.ro. Cei doi bărbați și-au luat alcool cu ei și s-au îmbătat, apoi au început să se certe în timp ce se aflau cu barca pe canalul Siret – Bărăgan. Persoana vătămată a început să-l înjure pe agresor, iar acesta a amenințat că va pleca acasă. Victima l-a lovit apoi primul pe agresor, iar acesta a replicat cu un pumn. În acel moment, victima a căzut în apă. Agresorul a vrut să-l tragă înapoi în barcă, dar victima s-a opus și a încercat să-l tragă și pe tânăr în apă. Până la urmă, bărbatul de 57 de ani n-a mai putut ieși din apă și s-a înecat.

Inculpatul și-a recunoscut fapta! Inculpatul nu a negat comiterea faptei, iar dosarul în care este judecat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani. Cu privire la acest caz, în data de 17 mai a.c., reprezentanții IPJ Vrancea au transmis că „Poliția Orașului Mărășești a fost sesizată (…) despre dispariția unui bărbat, de 57 ani, din orașul Mărășești. Acesta plecase cu o zi în urmă la pescuit în zona canalului Siret-Bărăgan (canal de irigații din spatele Gării Pădureni-Putna) și nu s-a mai întors la domiciliu. S-au efectuat căutări în zona respectivă împreună cu ISU Vrancea, fără rezultat. Polițiștii au reluat căutările (…), iar din nefericire, cadavrul bărbatului a fost găsit în apă. Continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor, urmând ca necropsia să stabilească cauza decesului”.

Sursa: libertatea.ro

Articole

Pescuit cu curent pe râul Mureș

Autoritățile au fost anunțate, în noaptea de 5 spre 6 august, printr-un apel telefonic anonim, primit la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.

6 pescari amendați în Sălaj!

Jandarmii din Județul Sălaj au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.