• Thu, Feb 27, 2020
  • 06:54:45 AM
  • Bucuresti

Hoțul pescar, prins după trei ani. Cum a căzut în plasa polițiștilor

Un tânăr din comuna Vetiș, județul Satu Mare, a fost prins la trei ani distanță după ce a furat ustensile de pescuit din beciul unui bloc din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost prins după ce a recidivat anul acesta, iar amprentele sale au coincis și cu cele prelevate de criminaliști în urmă cu trei ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, la data de 11 iulie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au identificat un bărbat de 22 de ani, din comuna Vetiş (jud. Satu Mare), bănuit de comiterea unui furt.

Acesta este bănuit că, în luna iulie 2016, prin tăierea unui lacăt, ar fi pătruns într-o boxă situată la subsolul unui imobil de pe strada Cernei, din municipiul Cluj-Napoca, iar din interior ar fi sustras mai multe undiţe şi alte accesorii de pescuit, în valoare de circa 3.000 de lei.

În prezent însă, bărbatul este încarcerat în altă cauză. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Sursa: presasm.ro

Articole

Pescuit cu curent pe râul Mureș

Autoritățile au fost anunțate, în noaptea de 5 spre 6 august, printr-un apel telefonic anonim, primit la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.

6 pescari amendați în Sălaj!

Jandarmii din Județul Sălaj au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.