• Thu, Feb 27, 2020
  • 06:45:11 AM
  • Bucuresti

ŞOCANT! Scafandrii plecați să caute un bărbat înecat în Prut, au găsit un alt cadavru (FOTO)

Pompierii din Botoșani au reluat, luni dimineață, căutările bărbatului care a dispărut, duminică, în râul Prut. În sprijinul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani au fost chemați scafandrii de la ISU Neamț. Aceştia au fost autorii unei descoperiri macabre în timpul căutărilor.

Scafandrii căutând cadavrul barbatului disparut.

Astfel, scafandrii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat înecat, însă, spre stupefacţia tuturor, acesta nu era cel căutat de ei. „Colegii au recuperat trupul neînsuflețit al unui bărbat. Rudele au declarat ca nu este tânărul cautat. Posibil ca această persoană decedată sa fie din Republica Moldova. Se continuă căutările”, a precizat ofiţerul Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.

Misiunea pompierilor a început după ce un apel la 112 anunţa că un bărbat din județul Botoșani s-a înecat în râul Prut în timp ce se afla la pescuit. Nefericitul incident a avut loc la Horodistea, comuna Păltiniș.

Scafandrii căutând cadavrul barbatului disparut.

Acesta se afla la pescuit cu un alt bărbat, care a chemat salvatorii după ce a observat că amicul lui nu mai era pe marginea apei, unde îşi avea uneltele de pescuit. După ce l-a căutat prin împrejurimi, acesta a bănuit ce era mai rău, faptul că bărbatul a căzut în râu şi a dispărut sub apă.
Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Dorohoi au intervenit, duminică, pentru căutarea şi scoaterea din apă a acestuia. 14 pompieri cu o barcă continuă căutările pentru găsirea bărbatului.

Sursa: monitorulbt.ro

Scafandrii căutând cadavrul barbatului disparut.

Articole

Pescuit cu curent pe râul Mureș

Autoritățile au fost anunțate, în noaptea de 5 spre 6 august, printr-un apel telefonic anonim, primit la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.

6 pescari amendați în Sălaj!

Jandarmii din Județul Sălaj au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.